Το hair styling της εβδομάδας κατευθείαν από Νέα Υόρκη!

Μπορεί η ματιά μας να βρίσκεται στον ερχόμενο Χειμώνα, αλλά οι τάσεις είναι πάντα ένα βήμα μπροστά! Εξάλλου, αυτό δεν θέλεις κι εσύ; Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, σε ένα παράλληλο σύμπαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας μας συστήνουν στις τάσεις για την Άνοιξη του 2011. Ρίχνοντας μια ματιά στα beauty trends ανακαλύψαμε το νέο αγαπημένο μας χτένισμα (αν έμπαινες στα γραφεία του TLIFE θα έβλεπες σήμερα πολλά ίδια… κεφάλια!).

Πρόκειται για το look του νεοϋορκέζικου οίκου Luca Luca το οποίο συνδυάζει τον ρομαντισμό με την κομψότητα και, γιατί όχι, το sex appeal!

Close up

H μπροστινή εκδοχή του styling αυτού. Φερ’ το πιο κοντά στα… χειμερινά δεδομένα συνδυάζοντάς το με γυμνά μάτια, lip gloss και πολύ ροδαλά μάγουλα.

Πώς θα το πετύχεις
Μπορεί να δείχνει πολύπλοκο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις. Χωρίζεις τα μαλλιά σου στη μέση από την κορυφή έως πίσω. Παρίνεις πρώτα την μια τούφα (δεξιά ή αριστερά) και την χωρίζεις σε δύο μέρη, μπροστά και πίσω. Ξεκινάς με την μπροστινή τούφα και την στριφοογυρίζεις. Φτάνοντας στο ύψος του αυτιού στερεώνεις με τσιμπιδάκια. (δες τη λεπτομέρεια στη φωτογραφία παρακάτω)

Έπειτα, ενώνεις την μπροστινή τούφα με την πίσω και συνεχίζεις να στριφογυρίζεις με τον ίδιο τρόπο και πιάνεις με ένα λεπτό λαστιχάκι. Συνεχίζεις την διαδικασία με τα μαλλιά της άλλης μεριάς και πιάνεις κι εδώ με λαστιχάκι, χαμηλά στο σβέρκο. Τέλος, ενώνεις τις άκρες από τις δύο χοντρές τούφες και πιάνεις σε ένα χαμηλό σινιόν στερεώνοντας με τσιμπιδάκια. Εναλλακτικά, μπορείς να το αφήνεις να καταλήξει και σε ένα χαμηλό ponytail. Έτοιμη!

Read More

And More