Σοκάρει η δήλωση πασίγνωστου ηθοποιού: “Πάσχω από παράνοια!”

“Πάσχω από λίγη παράνοια και πιστεύω πως κανείς δεν με συμπαθεί. Πάντα με εκπλήσσει το ότι μπορεί κάποιος έστω και λίγο να δείξει συμπάθεια προς το πρόσωπό μου”, αποκάλυψε ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, σε μια συνέντευξη που μας σόκαρε. Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του “Westworld”, μίλησε ανοιχτά για τους δαίμονες που τον κυνηγούν και τη “μελαγχολία” που οδηγεί σε κατάθλιψη.

Ο λόγος για τον Anthony Hopkins που παραδέχτηκε πως σπάνια βλέπει τη θετική όψη των πραγμάτων και πως συχνά νιώθει κατάθλιψη. “Αν δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος να είσαι γκρινιάρης”, είπε στην εφημερίδα Mirror.

Η καριέρα του Anthony Hopkins μετρά 56 ολόκληρα χρόνια και έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος “Hannibal Lecter”, μετά την ταινία “Η σιωπή των Αμνών”, το 1991. Ωστόσο, για εκείνον ακόμη και η συναναστροφή με τους θαυμαστές του είναι δύσκολη υπόθεση. “Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα και εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν γνωρίζω τίποτα”, ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας πως πολλές φορές περιμένει το χειρότερο από κάθε κατάσταση…

Read More

And More