Σοκάρει η δήλωση του αδελφού της καμαριέρας, που δέχθηκε επίθεση από τον Strauss Kahn!

Σοκάρει η δήλωση του αδελφού της νεαρής καμαριέρας που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τον Strauss Kahn. Η κοπέλα που δέχθηκε δυο φορές επίθεση από το Γάλλο πολιτικό, ο οποίος φαίνεται πως προσπάθησε να την βιάσει, μίλησε στον αδελφό της για το περιστατικό.

Μια ώρα μετά την επίθεση που δέχθηκε η Οφηλία, τηλεφώνησε κλαίγοντας στον αδελφό της και του αποκάλυψε όλα όσα είχαν συμβεί. “Κάποιος μου έκανε κάτι πολύ άσχημο”. Αυτά ήταν τα λόγια της κοπέλας, όπως αποκάλυψε ο αδελφός της σε συνέντευξή τους στην “ΜailΟnline”.
O ίδιος ανέφερε ότι η αδελφή του του αποκάλυψε πως ο Γάλλος πολιτικός την “παγίδευσε” σε ένα υπνοδωμάτιο του ξενοδοχείου και προσπάθησε δυο φορές να την κακοποιήσει σεξουαλικά. “Είναι μία γυναίκα που εργάζεται πολύ σκληρά και δεν πειράζει κανένα. Είμαστε μετανάστες από τη Δυτική Αφρική, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και το μόνο που θέλει είναι η δουλειά της… Την αγαπάω πολύ, είναι η μικρή μου αδερφή και τώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται. Βρίσκεται σε ένα απολύτως ασφαλές μέρος και θα μείνει εκεί το επόμενο διάστημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός της..
O 43χρονος εστιάτορας πάντως δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και περιμένει να λάμψει η αλήθεια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το πρωί έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της κοπέλας που φαίνεται ότι προσπάθησε να βάσει ο Strauss Kahn, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο ακόμη.

Read More

And More