Σοκάρει ο Javier Bardem: “Κάθε ηθοποιός πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία”

“Όλοι πρέπει να κάνουν θεραπεία”, αποκάλυψε ο Javier Bardem μιλώντας στην Telegraph και αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο έχει κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά πιστεύει πως είναι μια διαδικασία που πρέπει να την περάσουν όλοι…

Ο Ισπανός ηθοποιός έχει χτίσει φήμη επειδή αναλαμβάνει να ενσαρκώσει σε κινηματογραφικές ταινίες προκλητικούς ρόλους, όπως τον Anton Chigurh στο αστυνομικό θρίλερ «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και τον Raoul Silva στην ταινία Τζέιμς Μποντ, Skyfall.Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στους απαιτητικούς ρόλους του και τις δικές του προσωπικές δυσκολίες, ο Bardem έχει δύο θεραπευτές, έναν που μιλάει αγγλικά και έναν που μιλά ισπανικά.

“Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα για τα οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε εμείς οι ίδιοι. Κάποια από αυτά θα απαντηθούν, κάποια όχι. Αλλά υγεία είναι να θέτεις ερωτήματα. Κάνω ψυχοθεραπεία και νομίζω ότι κάθε ηθοποιός πρέπει να κάνει”, είπε.

Ο Javier Bardem βρίσκει επίσης χρόνο να προβληματιστεί, όταν είναι εκτός εργασίας, ειδικά όταν περνά χρόνο με τη σύζυγό του, Penelope Cruz , τον γιο του Λίο έξι ετών και την τριών ετών κόρη του, Λούνα. Κατά συνέπεια, η ανατροφή των παιδιών του δίνει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση.

«Πριν γίνεις γονέας, δεν βιώνεις ποτέ αυτό το είδος αγάπης, το οποίο ονομάζεται “αγάπη άνευ όρων”. Είναι τρομακτικό», δήλωσε προσθέτοντας ότι του λείπουν πολύ τα παιδιά του, όταν απουσιάζει για τα γυρίσματα ταινιών. «Όταν μένω μακριά περισσότερο από δύο εβδομάδες σχεδόν ραγίζει η καρδιά μου … Αρχίζω να εμφανίζω σωματικά συμπτώματα».

Ο Bardem θα περάσει περισσότερο χρόνο με την Cruz, καθώς το ζευγάρι συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Escobar» για τον διαβόητο Κολομβιανό βαρόνο των ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ και τη σχέση του με τη δημοσιογράφο Βιρτζίνια Βαλέγιο. Ο Bardem είχε στο μυαλό του το project για μεγάλο χρονικό διάστημα και είχε φανταστεί την Penelope Cruz στον ρόλο της Βαλέγιο, προτού συνδεθούν ερωτικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More