Σοκαρισμένη η Kim Kardashian! O πατριός της τής αποκάλυψε ότι έχει κλέψει ρούχα της!

Μπορεί οι αδερφές Kardashian να έχουν κλάψει συγκινημένες πολύ από τη στιγμή που ο Bruce Jenner απφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και να ζήσει την ζωή του ως γυναίκα, αλλά η διαδικασία αυτή της μετάβασης του από το ανδρικό στο γυναικείο φύλο έκρυβε και πιο ανάλαφρες στιγμές για την οικογένεια Kardashian.

Ένα τέτοιο σοκαριστικό αλλά και αστείο περιστατικό σημειώθηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του reality show “Keeping up with the Kardashians”. Η Kim Kardashian σαν καλή και υποστηρικτική κόρη, βοηθά τον πατριό της να διαλέξει γυναικεία ρούχα που να του πηγαίνουν όταν εκείνος της λέει: “Να σου εξομολογηθώ κάτι;”, με εκείνηγ να αποκρύνεται χαμογελαστά: “Τι; Αντέγραφες το στυλ μου;”. Και κρίνοντας από την αντίδρασή της, η Kim Kardashian σίγουρα δεν περίμενε την επόμενη απάντηση του Bruce Jenner όταν της είπε: “Όχι, σου έκλεψα ένα φόρεμα”.

Η Kim Kardashian ούρλιαξε από το σοκ αλλά σύντομα η αντίδραση της μετατράπηκε σε γέλιο καθώς οι δυο τους συνέχισαν να ψάχνουν φορέματα για τον πατριό της. Η σκηνή αυτή ήρθε λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Kim ότι πλέον αντιμετωπίζει τον Bruce σαν γυναίκα κι πως εκείνος έχει πια γυναικείο όνομα.

Read More

And More