Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του κοινώνησαν πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο ελικόπτερο

Ο χαμός του Kobe Bryant έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. Ο Αμερικανός θρύλος του NBA μαζί με την 13χρονη κόρη του και ακόμη επτά άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο έπειτα τη πρώτη του ελικοπτέρου που τους μετέφερε σε αγώνα μπάσκετ.

Την ώρα, λοιπόν, που εκατομμύρια υποστηρικτές του 41χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πώς δεν θα ξαναδούν τον παίκτη, αποκαλύψεις γύρω από τις τελευταίες στιγμές της ζωής του βγαίνουν διαρκώς στη δημοσιότητα από τα αμερικανικά δίκτυα. Η τελευταία, μάλιστα, προκαλεί ανατριχίλα.

Σύμφωνα με μαρτυρία ιερέα εκκλησίας στην κομητεία Όραντζ Κάουντι του Λος Άντζελες, την οποία συχνά επέλεγε η οικογένεια για να εκκλησιαστεί, ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του, Gianna, κοινώνησαν πριν να επιβιβαστούν στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη, το πρωί της Κυριακής, προκαλώντας τον θάνατο και των 9 επιβαινόντων σε αυτό.

Ο ιερέας Στίβ Σάλοτ, ο οποίος φέρεται πώς ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν ζωντανό τον Kobe Bryant, περιέγραψε όσα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής. «Βρέθηκε στην εκκλησία πριν την πρώτη μας λειτουργία στις 7 το πρωί. Οπότε πιθανότατα να ήταν στον χώρο πριν από αυτό και έφυγε στις 6:50», δήλωσε σε τοπικό σταθμό.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Read More

And More