Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πεύκη: “Δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να συνεχίσω”!

Δεν το χωράει ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη, όταν μια 44χρονη μητέρα αυτοκτόνησε μαζί με το 5χρονο παιδί της. Η γυναίκα πέταξε το παιδί της από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμεναν στην Πεύκη και μετά έπεσε και αυτή στο κενό με αποτέλεσμα να βρουν και οι δυο τραγικό θάνατο.

Ο σύζυγος της γυναίκας κατέθεσε πως η νηπιαγωγός το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για την ανατροφή και τη φροντίδα του παιδιού  και αντιμετώπιζε προβλήματα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πίστευε πως θα έφτανε αυτό το σημείο.

“Δεν είχαμε προβλήματα, Ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα το τελευταίο καιρό ήταν το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού”, τόνισε ενώ όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν η νηπιαγωγός που βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμα στην Πεύκη με την κόρη της ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμεναν και πέταξε το παιδί στο κενό, ακολουθώντας στη συνέχεια και η ίδια αυτή τη θανάσιμη διαδρομή.

Συγκλονισμένος ο παππούς της 5χρονης περιγράφει τα πρώτα λεπτά που έφτασε στο σημείο: «Μας παίρνει ο γιος μου και μου λέει στο σπίτι έγινε ληστεία, έρχομαι να δω τι έγινε και την βλέπω στο δρόμο τη νύφη μου ανάσκελα και το μωρό από κάτω. Είχαν βάλει ένα σεντόνι. Προχθές είμαστε μαζί και τρώγαμε και πίναμε και δεν έδειχνε κάτι τέτοιο, ήταν χαρούμενη”.

Το 5χρονο κοριτσάκι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα σύμφωνα με τον παππού της, όμως ήταν καλά, το πήγαιναν στον γιατρό και έκανε θεραπείες. Γείτονες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα η γυναίκα ήταν επιβαρυμένη ψυχολογικά.

Πηγή: newsit.gr

Read More

And More