Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες της Shannen Doherty – Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο

Μπορεί να περνά δύσκολα αλλά δεν χάνει το κουράγιο της. H Shannen Doherty -που γνωρίσαμε μέσα από το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και τις “Μάγισσες”- αντιμετωπίζει γενναία τη μάχη με τον καρκίνο στο στήθος και συνεχίζει τις ακτινοβολίες και τη χημειοθεραπεία.

Η ίδια πολλές φορές ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από το νοσοκομείο, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, όπως εκείνη, και ταυτόχρονα ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά της και την στηρίζουν.

Και όσο η θεραπεία συνεχίζεται, τόσο πιο εξουθενωμένη νιώθει, αλλά δεν το βάζει κάτω. Η διάσημη ηθοποιός έχει χάσει πια τα μαλλιά της και φορά συχνά χρωματιστά μαντίλια στο κεφάλι ή χρωματιστές περούκες (όπως η φούξια που έβαλε πριν λίγες μέρες) για να κάνει τον σύζυγό της Kurt Iswarienko και τους φίλους της να γελούν.

Η Shannen γνωρίζει καλά άλλωστε, πως μόνο η αισιόδοξη στάση που κρατά και το κουράγιο που δείχνει θα την βοηθήσουν να ξεπεράσει τη δύσκολη μάχη που δίνει… Έτσι και αυτές τις μέρες βρέθηκε στο Μαλιμπού με τον σύζυγό της και παρά την εξάντληση, προσπάθησε να περάσει χαλαρές στιγμές με τον καλό της.



Read More

And More