Σωκράτης Μάλαμας: Αντιδράσεις μετά τη συναυλία του στο Ρέθυμνο – Ζήτησε να κατέβει το πανό για τον Λιγνάδη

Στο Πέραμα Ρέθυμνου έδωσε τη νέα του συναυλία ο Σωκράτης Μάλαμας, ο οποίος κατά την διάρκεια της βραδιά διέκοψε, ζητώντας από τους θεατές να κατεβάσουν το πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη με το οποίο έγραφε «Βιαστής Είναι».

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκαθάρισε πως συμφωνεί με το κοινό του, ωστόσο ζήτησε να κατέβει το πανό το οποίο και του αποσπούσε την προσοχή κατά την διάρκεια της εμφάνισής του πάνω στη σκηνή.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες , κάπως έτσι Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», ήταν τα λόγια του Σωκράτη Μάλαμα τα οποία ανέβηκαν στο διαδίκτυο μαζί με το σχετικό απόσπασμα.

Ωστόσο τα λεγόμενα του Σωκράτη Μάλαμα έφεραν αντιδράσεις στα social media,  αφού στο twitter αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν την στάση του όταν ζήτησε  να κατέβει το πανό για τον Λιγνάδη.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More