Σωστός νοικοκύρης ο Έλληνας ηθοποιός – Δες τον να σιδερώνει!

Μπορεί να είναι νέος, όμως οι δουλειές του σπιτιού δεν φαίνεται να τον ενοχλούν. Ο λόγος για τον Ρένο Ρώτα, ο οποίος κόντρα σε κάθε στερεότυπο κάνει τις δουλειές του σπιτιού, έχοντας αδυναμία στο σιδέρωμα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Κλέλια Ανδριολάτου και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι δύο τους είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η αλήθεια είναι ότι ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που αποφεύγουν τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Τα κοσμοπολίτικα μέρη δεν είναι τα αγαπημένα τους και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους βλέπουμε συχνά.

Βέβαια, και οι δύο είναι λάτρεις των social media. Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, ο Ρένος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία σιδερώνει, γράφοντας: “Η αλήθεια του Σαββάτου. Πίσω από τις κάμερες, μακριά από τα φώτα αυτή είναι η πραγματικότητα! Νοικοκυριό!Το σιδέρωμα είναι ειδικότητα μου!”.

Read More

And More