Σωτήρης Καλυβάτσης για #metoo: «Έχουμε κι άλλα να δούμε»

Στην παρέα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” εμφανίστηκε σήμερα ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος εξήγησε πως η αλλαγή στην εμφάνισή του και η απόφαση να αφήσει μακριά μαλλιά προέκυψε μέσα στην καραντίνα αφού δεν μπορούσε να βρει ραντεβού στον κομμωτή του.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε όμως και στο κίνημα #metoo δηλώνοντας πως τίποτα πλέον δε μπορεί να σταθεί ικανό να τον σοκάρει μέτά από όλα όσα έχουμε δει και ακούσει.

«Γανωθήκαμε μου φαίνεται. Ακούμε, το καταπίνουμε και πάμε παρακάτω. Τι να μας σοκάρει παραπάνω; Έχει κι άλλα να δούμε, είμαι σίγουρος. Μας χρειάζεται ένα διάλειμμα, όχι διάλειμμα κουκουλώματος όμως, να βάλουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

Εδώ και χρόνια τα έχω διαχωρίσει. Στη δουλειά πάμε για τη δουλειά, δεν πάμε για να τα φτιάξουμε, να γίνουμε φίλοι. Θέλω να γίνεται η δουλειά. Ο καθένας μπορεί να έχει ιδιοτροπίες όμως κάνουμε τη δουλειά μας και πάμε παρακάτω» είπε ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα.

«Το ευχαριστήθηκα γιατί για 4-5 χρόνια ήμουν ασταμάτητος. Το είδα σαν δώρο. Στην αρχή το διασκέδασα. Μετά έπρεπε κάτι να κάνω. Αρχίσαμε τα ντουλάπια, να βιδώμουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Από τη συζήτηση όμως δεν έλειψε και η αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τον οποίο είπε:  «Προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί με τον Στάθη, τον γνώριζα από την πόλη».

Read More

And More