Σωτήρης Κοντιζάς: Απαθανατίζει την κόρη του Ιζούμι στα γυρίσματα του MasterChef

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ ο νέος κύκλος του MasterChef και κριτές για ακόμη μια φορά θα είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι διαθέτει αρκετή δόση χιούμορ, θέλοντας να υπενθυμίσει την αποψινή πρεμιέρα στους ακόλουθούς του, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πλατό όπου γίνονται τα γυρίσματα με μια MasterChef από κούνια. 

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρότερης κόρης του Ιζούμι που τον συνόδευσε στα γυρίσματα και ως άλλη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής τη σύστησε στο κοινό του γράφοντας,

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια».

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και ο Άκης Πετρετζίκης, ο πρώτος Έλληνας MasterChef ο οποίος έγραψε, “Δώστε τον τίτλο από σήμερα”.

Δες παρακάτω τη σχετική ανάρτηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Να θυμίσουμε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Δέσποινα με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Αριάνα-Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ιζούμι.

Read More

And More