Σωτήρης Πολύζος: Η αποκάλυψη για το χωρισμό του από την Μιμή Ντενίση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης 25/5 βρέθηκε στο Cine Φλοίσβος στην επίσημη προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Ο πρώην σύζυγός της Μιμής Ντενίση μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση του με την ηθοποιό ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές του χωρισμού τους.

«Αγαπιόμαστε το έχει πει και εκείνη το έχω πει και εγώ, προφανώς δεν γίνεται πολύ πιστευτό. Δεν είναι μία αγάπη επιδερμική, μετά από τόσα χρόνια είναι βαθιά αγάπη, ριζωμένη, για εμένα είναι οικογένειά μου. Όταν χωρίσαμε δεν μιλήσαμε για κάποιους μήνες. Αν τότε μαζί με όλα αυτά που μπορεί να κόχλαζε μέσα του, είχαμε αφήσει να το διοχετεύσουμε μέσα από κουβέντες θα είχαμε κάνει μεγάλη ζημιά. Έμεινε το απόσταγμα αυτής της σχέσης και της αγάπης» είπε αρχικά ο Σωτήρης Πολύζος. 

«Μετά τον χωρισμό μας εγώ έκανα την πρώτη κίνηση για να έρθει στα βραβεία. Δεν μιλούσαμε με τη Μιμή τότε, είχε πάρει τη Νατάσσα. Εγώ τότε ήμουν στο νοσοκομείο είχε πάθει κάτι η μητέρα μου και μόλις το άκουσε άρπαξε το τηλέφωνο και με ρώτησε τι έγινε και εκεί μιλάς σαν να μην έχει μεσολαβήσει καμία εβδομάδα, κανένας μήνας» πρόσθεσε ο Σωτήρης Πολύζος.

Read More

And More