Σωτήρης Τσιόδρας: Συγκινούν οι φωτογραφίες του αγαπημένου γιατρού της Ελλάδας! Κάθε μέρα επισκέπτεται το νοσοκομείο

Ο Σωτήρης Τσιόδρας με τον επιστημονική του αρτιότητα, την εγκυρότητα, την ευαισθησία, την καλοσύνη και την έμφυτη ηρεμία του, έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να τον αγαπήσει, να τον εκτιμήσει να τον ηρωποιήσει και να… τρέχει στην τηλεόραση κάθε απόγευμα στις 6 για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρας μας!

Και μπορεί να τον βλέπουμε με το κοστούμι του στη συνηθισμένη θέση του να μας ενημερώνει κάθε απόγευμα, αλλά ο γνωστός λοιμωξιολόγος όλη μέρα βρίσκεται κοντά στους γιατρούς και τους νοσηελευτές που παλεύουν να σώσουν τους αθενείς που νοσούν από το covid 19.

Προχθές ο Σωτήρης Τσιόδρας μας συγκίνησε για μια ακόμη φορά κάνοντας αναφορά στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, προσωπικά. Στους ανθρώπους που σε δύσκολες συνθήκες και με κίνδυνο να νοσήσουν, προσπαθούν να κάνουν καλά τους ασθενείς. Οι φωτογραφίες που θα δεις είναι τραβηγμένες με αγάπη από την ημέρα που βρέθηκε ο καθηγητής Τσιόδρας στο νοσοκομείο λοιμωδών Αγία Βαρβάρα και όπως μετέφερε φίλος του ανθρώπου που τις τράβηξε και τις δημοσίευσε (δημόσια) στο facebook ο Σωτήρης Τσιόδρας βρίσκεται εκεί κάθε μέρα για να τους κάνει μαθήματα να τους συντονίσει να εμψυχώσει τους ασθενείς και μετά ακολουθεί η ενημέρωση στους Έλληνες

Έτοιμος να επισκεφθεί του ασθενείς

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μέσα στο νοσοκομείο συνομιλεί με γιατρούς και νοσηλευτές

Βάζει ιατρικη ποδιά μάσκα και γάντια για να δει ασθενείς που έχουν νοσήσει με κορονοϊό

 

Read More

And More