Σούπερ Κική: «Αφού δεν κάνουν ψυχοθεραπεία αυτοί που πρέπει, κάνουμε εμείς»

Σε μια νέα αινιγματική ανάρτηση προχώρησε η Σούπερ Κική πριν λίγη ώρα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή Influencer διανύει μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της, καθώς πριν από λίγους μήνες απέβαλε το μωρό της, ενώ η ίδια είχε εξομολογηθεί πως είναι μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

«Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό. Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία», είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το πρωί της Πέμπτης 15/9 λοιπόν, η Σούπερ Κική έκανε μια ανάρτηση – καρφί στο Instagram, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Ε αφού δεν κάνουν ψυχοθεραπεία αυτοί που πρέπει, κάνουμε εμείς. Καλημέρα».

Read More

And More