Σούπερ Κική: «Έχω περάσει από φυλακές και κρατητήρια, το βιώνω πολύ δύσκολα, δεν το διανοούμαι»

Η Super Κική είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και το Instagram αποτελεί τη βασική πηγή εσόδων της.

Η γνωστή Instagrammer θέλησε το απόγευμα της Δευτέρας 10/14 να προχωρήσει σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση, όπου αποκάλυψε πως ένα κομμάτι του εγκεφάλου του αργεί να ωριμάσει, με την ίδια να αναρωτιέται, καθώς μιλάει στους διαδικτυακούς της φίλους, για διάφορες συμπεριφορές της.

«Έχω την εντύπωση ότι έχω καθυστέρηση ανάπτυξης, δηλαδή ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου καθυστερεί να αναπτυχθεί. Με τις εμπειρίες που έχω κάπως ισοβαθμίζεται. Μου το είπε και ο ψυχίατρος, αλλά εγώ το βλέπω έντονα. Πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι μου είναι πολύ παιδικά. Αν αντιμετωπίσω κάποια προδοσία για παράδειγμα, το βιώνω σαν παιδάκι, λες και δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Το βιώνω πολύ δύσκολα, δεν το διανοούμαι. Κάποιο κομμάτι του εγκεφάλου μου είναι πολύ ανώριμο», είπε αρχικά η Super Κική. 

«Μπορεί να έχω περάσει από όπου μπορείς να φανταστείς, φυλακές, κρατητήρια, πιάτσες και άλλα. Δεν μπορεί το κεφάλι μου να πονηρευτεί με τίποτα, δεν είναι ανώριμο αυτό;» είπε ολοκληρώνοντας η Super Κική.

Read More

And More