Σούπερ Κική: Η έντονη αντίδραση σε follower που τη ρώτησε αν γέννησε η Ιωάννα Τούνη – «Μ@@@κα, κατίνα»

Στο μαιευτήριο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη από το πρωί της Κυριακής 10/1 και ανά πάσα στιγμή αναμένεται να ανακοινώσει πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως είναι επόμενο, το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και συνεχώς καλούν στενούς φίλους της Ιωάννας Τούνη για να μάθουν λεπτομέρειες για την γέννα.

Μετά το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τα αλλεπάλληλά τηλεφωνήματα, ακολούθησε ακόμη ένα, αυτή τη φορά από την Σούπερ Κική. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή influencer φαίνεται πως έχει δεχτεί και εκείνη αντίστοιχα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, γεγονός που φαίνεται να την έχει εκνευρίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Σούπερ Κική ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας ένα από τα χιλιάδες μηνύματα που είχε δεχτεί για την Ιωάννα Τούνη. 

Αρκετά εκνευρισμένη, η Σούπερ Κική θέλησε να απαντήσει στο εν λόγω μήνυμα και μιλώντας ειρωνικά είπε: «Ρε φίλε χίλια συγγνώμη δεν σε πήραμε ένα τηλέφωνο να έρθει να δεις το μωρό. Αι στο δ@@@@ο μ@@@κα, κατίνα».

Read More

And More