Σούπερ Κική: Η μακροσκελής απάντησή της μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο κανάλι της στο Youtube, η Super Κική «έσπασε» τη σιωπή της και ξεκαθάρισε τη θέση της.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η γνωστή Instagrammer απάντησε σε όλους εκείνους που αντέδρασαν στις δηλώσεις της αλλά και στα σχόλια που δέχτηκε στα social media, ύστερα από την προβολή του βίντεο στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.

Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες» έγραψε η Super Κική.

Read More

And More