Σοβαρό ατύχημα στη σκηνή για γνωστό Έλληνα ηθοποιό – Γλύτωσε από θαύμα!

Μια απροσεξία λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης βρισκόταν στις πρόβες της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Μπρόντγουαίη και ένα ατύχημα τον έστειλε στο νοσοκομείο. Πώς έγινε όμως, το περιστατικό και πώς είναι τώρα στην υγεία του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, ο Πέτρος Ξεκούκης υποδύεται στην παράσταση το ρόλο του Δημήτρη Καλλυβωκά, ο οποίος στο γαμήλιο ταξίδι με την Παριζιάνα του πέφτει στο γκρεμό. Θέλοντας να αναπαραστήσουν τη σκηνή, ο Πέτρος Ξεκούκης έπρεπε να πέσει ανάσκελα στο πίσω μέρος της σκηνής, όπου είχε τοποθετηθεί ένα στρώμα. Όταν όμως, έγινε η πρόβα, το στρώμα μετακινήθηκε και ο ηθοποιός πέφτοντας χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το ατύχημα, μάλιστα, ήταν αρκετά σοβαρό, καθώς εκείνος έπεσε με το κεφάλι πάνω σε σίδερα και ξύλα της σκηνής.

Αμέσως, όλη η ομάδα έτρεξε κοντά του και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Γρήγορα εκείνος συνήλθε και προσπάθησε να συνεχίσει τις πρόβες, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό, μιας και είχε έντονη ζαλάδα. Λίγο αργότερα αναχώρησε για το σπίτι του στα Μέγαρα, αλλά οι πόνοι στο κεφάλι έγιναν εντονότεροι. Τότε, ο Πέτρος Ξεκούκης επικοινώνησε με ένα φίλο του γιατρό και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

«Ενημέρωσα έναν συγγενή μου γιατρό και με μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ύστερα από αξονική τομογραφία που έκανα, ότι έχω εσωτερική αιμορραγία. Μου έδωσαν κάποια φάρμακα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα και θα νοσηλευτώ ξανά σε 10 μέρες, όπου θα επαναλάβω την αξονική. Οι γιατροί δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να κάνω επέμβαση στο κεφάλι», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Φοβήθηκα ότι θα μείνω νεκρός. Ήταν ό,τι πιο τρομακτικό έχω βιώσει».

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη αναρρωση!

Read More

Read More