Σπάνια εμφάνιση για τη Στέλλα Γεωργιάδου - Δες που εντοπίσαμε την αγαπημένη τραγουδίστρια των 90’s! (pics)

Σπάνια εμφάνιση για τη Στέλλα Γεωργιάδου – Δες που εντοπίσαμε την αγαπημένη τραγουδίστρια των 90’s! (pics) | tlife.gr

Η Στέλλα Γεωργιάδου είναι μία από τις τραγουδίστριες που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90, με τα τραγούδια της να γίνονται μεγάλες επιτυχίες και να τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, από επιλογή άφησε πίσω της τον λαμπερό χώρο της showbiz, καθώς βρήκε μια πιο επικερδή και όμορφη δουλειά στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Εδώ και μερικά χρόνια, λοιπόν, έχει επιστρέψει μόνιμα στην Κύπρο και απολαμβάνει τις χαρές της ζωής κοντά στη φύση, στο ειδυλλιακό «Κτήμα Γεωργιάδη» που διατηρεί με τον αδελφό της, Πιερή Γεωργιάδη. Οι δυο τους, μάλιστα, συνέπραξαν και στη δημιουργία μιας φάρμας, όπου εκτρέφονται γαϊδουράκια και παράγονται προϊόντα από το γάλα τους, το οποίο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Πλέον, η ίδια κάνει πολύ επιλεκτικά εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, καθώς παράλληλα με της καθήκοντα στην οικογενειακή επιχείρηση σπουδάζει και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στον τομέα του Ελληνικού πολιτισμού.

Αυτές τις ημέρες, η Στέλλα Γεωργιάδου έχει επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα, προκειμένου να ξεκουραστεί, να δει αγαπημένους τη φίλους και να επιστρέψει στη βάση της με γεμάτες μπαταρίες. Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, έκανε μια από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της, δίνοντας το «παρών» σε bar-restaurant στο Σύνταγμα. Εκεί, την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, ανανεωμένη και λαμπερή, αποδεικνύοντας πώς η νέα της ζωής της πάει πολύ.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more