Σπάνια βραδινή έξοδος για την Κωνσταντία Χριστοφορίδου – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της [pic]

Μετά την πρεμιέρα του στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου απέσπασε το Βραβείο Κοινού Fischer και το Βραβείο Νεότητας, ο «Απόστρατος» παρουσιάζεται στις αίθουσες 20 Φεβρουαρίου από τη Danaos Films. Στην ταινία παίζου οι ηθοποιό: Μιχάλης Σαράντης, Γιώτα Φέστα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιάννης Νιάρρος, Άκης Σακελλαρίου, Ξένια Καλογεροπούλου

Το βράδυ της Δευτέρας, στον κινηματογράφο Δαναό, στην Πανόρμου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Απόστρατος» του Ζαχαρία Μαυροειδή, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” . Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κωνσταντία Χριστοφορίδου, σε μία βραδινή εμφάνισή της μετά από καιρό.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έγινε ιδιαιτέρως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Λιλίκας Καλλίτση στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη, κρατά χαμηλό προφίλ στη ζωή της και δεν επιθυμεί να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο πλην της δουλειάς της.

Κάνοντας μια εξαίρεση αυτή τη φορά, τίμησε τους συναδέλφους της με την παρουσία της, ενώ στο τέλος της βραδιάς δεν δίστασε να τους συγχαρεί από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Μάλιστα, η Κωνσταντία πόζαρε μαζί με την καλή της φίλη και συνάδελφο Ελισάβετ Μουτάφη, χαμογελαστή και φανερά ανανεωμένη.

Read More

And More