“Σπασμένο γυαλί”: Λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης![pics]

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Σπασμένο Γυαλί” βρέθηκαν χθες το βράδυ, διάσημοι καλλιτέχνες και απόλαυσαν το  ψυχολογικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ που έχει βραβευτεί με Olivier Award. Στο “Θέατρο Πόλη” δεν έπεφτε καρφίτσα, αφού πλήθος κόσμου πήγε να απολαύσει την εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Βούρου και της Παναγιώτας Βλαντή. Πολλοί συνάδελφοι τους ήταν εκεί για να τους χειροκροτήσουν και να τους συγχαρούν. Την παράσταση σκηνοθετεί η Άσπα Καλλιάνη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η Μαρία Σολωμού, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Μιμή Ντενίση, ο Σταύρος Ζαλμάς, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Γιώργος Χρανιώτης είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που βρέθηκαν εκεί.

Στο έργο αυτό, ο συγγραφέας ψυχαναλύει ένα γάμο και μας δείχνει όλα αυτά τα οποία μας κρατούν ακίνητους τη στιγμή που θα έπρεπε να δράσουμε. Όλους τους φόβους και τα μυστικά που μας κρατούν καθηλωμένους σε μια πραγματικότητα, μια σχέση, μια δουλειά που δεν μας ταιριάζει. Πολλές φορές δεν αντιδρούμε επειδή φοβόμαστε το άγνωστο. Άγνωστο όμως είναι το μέλλον μας ακόμη και αν μείνουμε εκεί που είμαστε.

Δήμητρα Ματσούκα

Πάνος Σταθακόπουλος, Μιμή Ντενίση, Έφη Μουρίκη

Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Άννα Ανδριανού, Δημήτρης Γιώτης

Σάρα Εσκενάζυ, Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Γιώργος Χρανιώτης, Άσπα Καλλιάνη

Μανούσος Μανουσάκης

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σταύρος Ζαλμάς

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη

Μαρία Σολωμού, Αλέξης Γεωργούλης

Λίγα λόγια για το έργο: Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη του 1938, την νύχτα των κρυστάλλων, που οι Ναζί έσπασαν όλα τα μαγαζιά των Εβραίων. Η Σύλβια Γκέλμπεργκ ξαφνικά παραλύει και μένει ακίνητη από τη μέση και κάτω, χωρίς κανένα παθολογικό αίτιο. Μπορεί ένα κοινωνικό γεγονός να επηρεάσει τόσο την υγεία κάποιου; Ή μήπως η αιτία βρίσκεται στον γάμο της με τον Φίλλιπ; Ο Δόκτωρ Χάιμαν θα σκάψει όσο πιο βαθειά αντέχει στα μυστικά της οικογένειας προκειμένου να την βοηθήσει. Αυτό όμως που θα βρει, μπορεί να μας βοηθήσει όλους.

 

Read More

And More