Σπύρος Μπιμπίλας για το περιστατικό με τους ηθοποιούς – σερβιτόρους: “Το ΣΕΗ θα κινηθεί νομικά”

Ένα πρωτοφανές περιστατικό παρουσίασε η εκπομπή, Καλοκαίρι #Not. Συγκεκριμένα, τρεις ηθοποιοί έπεσαν θύματα μιας καλοστημένης απάτης, όταν δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικό για ρόλους ταινίας η οποία σχετίζοντας με γαμήλιες εκδηλώσεις.

Μόνο που το παραπάνω σενάριο ήταν πραγματικότητα, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος εκδηλώσεων αναζητούσε τρία άτομα για τις θέσεις των σερβιτόρων. Το περιστατικό σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ήρθε τελικά μια καταγγελία στο ΔΣ του σωματείου μας από τα κορίτσια, την εξετάσαμε, θα έρθουν να καταθέσουν. Τα κορίτσια λένε ότι, ναι μεν το υπέγραψαν, νόμιζαν ότι πάνε όντως για δοκιμαστικό αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον αρραβώνα της κόρης της κυρίας αυτής. Ήταν ένα πραγματικό γεγονός το οποίο είχε κινηματογραφηθεί εν αγνοία τους και δεν πρόκειται περί δοκιμαστικού», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το ΣΕΗ θα κινηθεί νομικά ότι διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί γιατί πραγματικά ούτε και εμείς ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Read More

And More