Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Είναι γεγονός! Πότε παντρεύεται τελικά τον Αποστολή;

Την περσινή σεζόν, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχόλησαν όσο κανέναν άλλο τους τηλεθεατές. Όχι μόνο γιατί ήταν η μοναδική γυναίκα που έφτασε σε τελικό MasterChef αλλά κυρίως γιατί άναβε φωτιές με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και την εριστική συμπεριφορά της. Μπορεί σιγά σιγά να πετυχαίνει τους στόχους της στον χώρο της γαστρονομίας, ωστόσο όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον γάμο της με τον Αποστόλη Γερμάνη. Οι φήμες στο διαδίκτυο ήθελαν την φλογερή κοκκινομάλλα να έχει χωρίσει με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της και να έχει αναβάλει τον γάμο της, ωστόσο η ίδια έχει διαψεύσει τα πάντα!

Όπως αποκαλύπτει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στην Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο Secret, πρόκειται να παντρευτεί τον χειμώνα του 2020 και ο μόνος λόγος που το καθυστέρησε και έβαλε στην άκρη την προσωπική της ζωή ήταν για την καριέρα της. “Λέμε να παντρευτούμε τον χειμώνα, αν και δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία, γιατί έχουν προκύψει επαγγελματικά θέματα. Πρώτα ο Θεός, λέμε για τον χειμώνα του 2020, γιατί δεν προλαβαίνουμε μέσα στο 2019”, δήλωσε η γνωστή μαγείρισσα.

Η ίδια, μάλιστα, διέλυσε τις όποιες φήμες και διεμήνυσε πως λατρεύει τον σύντροφό της, για τον οποίον όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει τα καλύτερα. “Ο Αποστόλης είναι όλη μου η ζωή. Αυτή την περίοδο, όμως, είμαστε χωριστά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι το οποίο θα αλλάξει πολύ σύντομα” επεσήμανε με νόημα.

Read More

And More