Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της, μετά τις φήμες περί χωρισμού τους!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της, μετά τις φήμες περί χωρισμού τους! | tlife.gr

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μετά την έξοδό της από το «MasterChef», ανέβαλε τον γάμο της, ο οποίος επρόκειτο να γίνει στις 8 Ιουνίου και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες περί χωρισμού της δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

Εκείνη, ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή μετά το τέλος του παιχνιδιού, είχε δηλώσει τότε: «Όχι, δεν χώρισα όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Ο γάμος δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα. Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου. Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να αναλάβει μόνος του όλες τις ετοιμασίες του γάμου μας και δεν θέλαμε να το ζήσει μόνος του όλο αυτό. Ήθελα να έχω συμμετοχή, οπότε είπαμε να το κάνουμε πιο μετά. Σε έναν μήνα; Το φθινόπωρο; Αρχές του 2020; Θα γίνει πάντως! Δεν έχουμε χωρίσει! Με τον Αποστόλη είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από τα 16 μου. Παιδιά ήμασταν ακόμα, όταν τα φτιάξαμε. Στην αρχή, θυμάμαι ότι είχαμε κόντρα και μαλώσαμε. Δουλεύαμε σε αντίπαλα τσιπουράδικα και ο ένας την έλεγε στον άλλον «το δικό μου είναι καλύτερο», «όχι, το δικό μου είναι!» και τέτοια. Περνώντας ο καιρός, ήρθαν δυσκολίες, ήρθαν χαρές και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε».

Για αρκετό καιρό κανείς δεν γνώριζε τι συνέβη τελικά με το ζευγάρι. Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, η Σπυριδούλα δημοσίευσε στα InstaStories της μια φωτογραφία από βραδινή έξοδο με τον αγαπημένο και έβαλε οριστικά τέλος στα σενάρια που τους ήθελαν να ακολουθούν πια ξεχωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί και, όπως φαίνεται, παραμένουν full in love!

READ more