Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ξέσπασε η πρώην παίκτρια του MasterChef για τα υβριστικά σχόλια στα social media

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη  έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του MasterChef, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση. H νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους τηλεθεατές.

Μάλιστα, ακόμη και μετά την έξοδό της από τον διαγωνισμό συνέχιζε να δέχεται αρνητικά μηνύματα στα προφίλ της στα social media.

Πριν λίγες ώρες με αφορμή ένα instastory φίλης της, ξέσπασε με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς.

«Δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ εύκολο να κρίνουν έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα να τον βρίζουν και να τον καταριούνται… Έναν άνθρωπο που απλά βλέπουν στην τηλεόραση χωρίς να τον ξέρουν… που πολύ εύκολα έχουν την επιλογή να αλλάξουν κανάλι, αλλά δεν το κάνουν, απλά συνεχίσουν να τον βρίζουν… Ποτέ κανείς από αυτούς δεν έβαλε στη θέση εκείνου που βρίζουν την αδερφή του, την μάνα του ή κάποιον δικό του. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας.», έγραψε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

 

 
 

Read More

And More