Σπύρος Φωκάς για Λιζέτα Νικολάου: «Κράτα γερά» – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο για τις κρίσιμες ώρες

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στην εντατική, με τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά, να ενημερώνει για την υγεία του, μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Τα τελευταία 24ωρα έγινε γνωστή η περιπέτεια της Λιζέτας Νικολάου. Όπως αποκάλυψε η Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα πέφτοντας από τις σκάλες, όπου και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τα ατύχημα «πτώση από κλίμακα».

Η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ τις τελευταίες ώρες, καλλιτέχνες και καλοί της φίλοι, προσεύχονται για εκείνη. 

«Είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή», ανέφερε ο Θάνος Καληώρας στην Espresso.

Και ο Σπύρος Φωκάς ελπίζει για το καλύτερο στη Λιζέτα Νικολάου, με τη σύζυγό του να μεταφέρει το μήνυμά του, μέσω facebook: «Λιζέτα κούκλα μου, κράτα γερά. Σπύρος».

Read More

And More