Σπύρος Γιατράς: Θλίψη και ανείπωτος πόνος στην κηδεία του στιχουργού

Ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκε μαζί τους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η σύζυγός του, μιλώντας στο T-live για τον χαμό του, λύγισε: “Έφυγε ο Σπύρος μου. Δεν ήταν άρρωστος, είχε στον πνεύμονά του κάτι… Να κάνει μία επέμβαση, αλλά όχι άμεσα. Μπορούσε δηλαδή να πάει και σε έξι μήνες, το καλοκαίρι. Πήγε μόνος του και μου λέει «σε πέντε ημέρες θα γυρίσω». «Ας είναι δέκα» του λέω. Έναν μήνα περιμέναμε να γίνει καλά, έναν μήνα να βγει από την εντατική. Αλλά, σε όλη αυτή τη διαδρομή που ήταν δύσκολη, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει καλά. Φοβόμουν, έκλαιγα, είχα εγκλωβιστεί εκεί μέσα”. (Δες εδώ όλα όσα είπε η Εριέττα Γιατρά)

Σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, οι δικοί του άνθρωποι του είπαν το «τελευταίο αντίο» σε κλίμα συγκίνησης. Η οικογένειά του και λίγοι φίλοι, μεταξύ των οποίων, ο Ηλίας Φιλίππου, που γνωστοποίησε και τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου, ο Αντύπας, ο Αλέξης Χρυσοβέργης, ο Δημήτρης Κοντολάζος και ο Σαράντης Σαλέας αποχαιρέτησαν τον στιχουργό των επιτυχιών…

Το TLIFE βρέθηκε στο σημείο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More