Σπύρος Μαρτίκας: Η απάντηση της αδερφής του στη Μαρία Αντωνά για τη βίλα με την πισίνα και τα 10 δωμάτια

Τη δική της απάντηση στη Μαρία Αντωνά έδωσε η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα για τη δήλωση για τη βίλα με την πισίνα και τα δέκα δωμάτια, μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, “Γειά σου”.

«Ως κατηγορία το είπε ότι θα πάρει ο Άρης βίλα στη Γλυφάδα. Από ότι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας» είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά για τον Σπύρο Μαρτίκα στην εκπομπή “Happy Day” λίγες ημέρες πριν,

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, μίλησε στην εκπομπή του “ΣΚΑΪ” θέλοντας να διευκρινίσει κάποια πράγμα ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς ισχύει για το σπίτι αυτό και αποκαλύπτοντας πως έστειλε και μήνυμα στην δημοσιογράφο.

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια.

Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει», είπε η αδελφή τουΣπύρου Μαρτίκα,Θεοδώρα.

Read More

And More