Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα του Γιώργου Κιμούλη με το ΣΕΗ»

Τη νομική κατεύθυνση ακολουθεί ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος κατέθεσε αγωγές κατά ηθοποιών και του ΣΕΗ, ένα χρόνο μετά την πρώτη καταγγελία από τη Ζέτα Δούκα για κακοποιητική συμπεριφορά.

Στην πρώτη αγωγή που κατατέθηκε ο Γιώργος Κιμούλης, στρέφεται σε βάρος της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Στη δεύτερη αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης στρέφεται κατά του ΣΕΗ, του προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς και δυο ακόμη μελών του πειθαρχικού του συμβουλίου.

Η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξένησε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Η αγωγή πήγε πολύ αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΣΕΗ, όπου και δεν ήμασταν εκεί. Το πειραρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί βάση κανόνων και βάση νομικών συμβούλων. Δεν έχει ξανασυμβεί να στραφεί ένας ηθοποιός κατά του ΣΕΗ, θα το αντιμετωπίσουμε, μέσα στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή, με τα χιλιάδες προβλήματα που έχουμε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για τον κύριο Κιμούλη. Θα έρθει ένας φάκελο στο διοικητικό για να παρμφευθεί στην γενική συνέλευση, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν θα μείνει στο ΣΕΗ ο κύριος Κιμούλης, ή όχι».

Read More

And More