Σπύρος Μπιμπίλας: “Δεν κρατάω κακία στον Γιώργο Λιάγκα, τον ξέρω από παιδί”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως Πρόεδρος του ΣΕΗ είναι σίγουρα ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα για τα μέσα ενημέρωσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη και μίλησε για το τέλος της κόντρας του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στο βιογραφικό σου στη Wikipedia γράφει ότι έχεις δεχτεί bullying για τους gay χαρακτήρες που έχεις υποδυθεί, και μάλιστα γίνεται αναφορά στην αγωγή που είχες κάνει –και είχες κερδίσει– στον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτό έγινε πιο μετά, στην ιδιωτική τηλεόραση, και αφού είχα παίξει στα μεγάλα σίριαλ με τον Πέτρο (σ.σ. Φιλιππίδη), το Χάι Ροκ και το Ο Πέτρος και τα κορίτσια του. Μου πρότειναν έναν gay ρόλο και επειδή τον έκανα πολύ αστείο ,καρικατούρα μεν αλλά πολύ συμπαθή, άρχισαν να μου δίνουν συνεχώς τέτοιους ρόλους για τέσσερα-πέντε χρόνια. Επειδή δεν ήθελα να το κάνω, μου έδιναν όλο και περισσότερα χρήματα. Στο τέλος όμως αισθανόμουν άσχημα που με τυποποίησαν και είπα ότι δεν το ξανακάνω. Αποκορύφωμα δε ήταν στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ένας ρόλος που με κυνηγάει μέχρι σήμερα, σαν να έχω παίξει μόνο αυτό. Όταν με σταματούν στον δρόμο και μου λένε για εκείνη τη σειρά, τους απαντώ να μπουν στο YouTube και να δουν την Ελεύθερη βούληση, όπου κάνω έναν άστεγο που πεθαίνει στο Γκάζι. Όταν οι άλλοι έπαιζαν στον κινηματογράφο Δαλιανίδη και Ευστρατιάδη, εγώ έπαιζα Κούνδουρο και Μαρκετάκη.

Σε είχε πληγώσει πολύ ο Γιώργος Λιάγκας στο παρελθόν;

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Πόσο μάλλον στον Γιώργο Λιάγκα, που τον ξέρω από παιδί γιατί έπαιζε πιάνο στο piano bar του ηθοποιού θείου του, Δημήτρη Λιάγκα. Όταν έχω διαφορά με κάποιον, το λύνω είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά. Τον κάνω να δει το λάθος του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το έχω κάνει. Δεν θεωρώ ότι είμαι άγιος, αλλά όταν με πνίγει το δίκιο ,πολεμώ για αυτό. Σε αυτό με έχουν βοηθήσει πολύ οι σπουδές μου στη Νομική.

Read More

And More