Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κληθεί σαν μάρτυρας στην υπόθεση Χαϊκάλη»

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οριστική διαγραφή τους από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, η εισήγηση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ είναι να διαγραφούν. Μάλιστα, απομένει η καθαρογραφή της απόφασης και η κοινοποίηση για να γίνει το ΔΣ. 

Στην εκπομπή, εμφανίστηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω skype o oποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη κάτι που όπως είπε ήταν διαδικαστικό και δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μπίμπιλας θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δεν έχει παραλάβει κάτι επίσημα. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, όταν αυτός ο φάκελος φτάσει στα χέρια του Σωματείου θα παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί αν οι τρεις ηθοποιοί Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης θα διαγραφούν ή όχι από το Σωματείο.

Read More

And More