Σπύρος Μπιμπίλας: Η συνάντηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τον σάλο από τις πρόσφατες δηλώσεις της

Δύο εβδομάδες μετά τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε την ηθοποιό. Όπως αποκάλυψε, θα κάνει ένα guest γύρισμα στη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, στην οποία η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστεί.

«Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων» έγραψε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ για τη συνάδελφό του κι ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία.

Ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρεππα-παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου… Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά…

 Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε… Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού….».

Read More

And More