Σπύρος Παπαδόπουλος – Νικολέτα Κατσαηλίδου: Μαζί στη ζωή και στο θεατρικό σανίδι!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Νικολέτα Κατσαηλίδου εκτός από ζευγάρι στη ζωή, είναι και τρομερό δίδυμο στο θέατρο. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Μου λες αλήθεια;” και η χημεία τους στη σκηνή έκανε τους θεατές να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από την παράσταση συστήνει στο θεατρόφιλο ελληνικό κοινό τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, τον Florian Zeller, ενώ η αγαπημένη του Νικολέτα εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατά στο έργο, έχει κάνει και τη μετάφραση του. Οι δυο τους είναι πολύ αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και προτιμούν να μιλούν πιο πολύ για τα επαγγελματικά τους. Και φυσικά να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.
Σε ερωτήσεις που έγιναν μετά το τέλος της παράστασης, οι δυο τους φάνηκαν να ενοχλούνται…

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί σε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο. Οι δυο τους είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του ηθοποιού (και παρουσιαστή) με την Αθηνά Τσιλύρα, οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν.
Δες φωτογραφίες από την παράσταση:

Read More

And More