Σπύρος Παπαδόπουλος – Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Μαζί στην πρεμιέρα της “Τζαμάικα” – Οι “δύσκολες” ερωτήσεις των δημοσιογράφων! [pics,vid]

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έχουν αποφασίσει να κρατούν την σχέση τους σε χαμηλούς τόνους, αν και δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι! Το ζευγάρι δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική του ζωή, ενώ σπάνια κάνει κοινές δημόσιες εξόδους. Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, έδωσαν το παρών στην επίσημη προβολή της ταινίας “Τζαμάικα”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, ενώ συμμετέχει και η σύζυγός του.
Το ζευγάρι πόζαρε με χαρά στον φωτογραφικό φακό, αλλά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει στις κάμερες, τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όσο και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έδειξαν μεγάλη αμηχανία, λόγω των ερωτήσεων που τους έκαναν οι δημοσιογράφοι για την προσωπική τους ζωή.
«Τίποτα, εγώ μόνο για τη σκηνή μπορώ να μιλήσω, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Καλό είναι, τουλάχιστον εγώ το έχω στον απόλυτο βαθμό να τα ξεχωρίζω αυτά τα πράγματα. Όπως ένας γιατρός, όταν χειρουργεί έναν δικό του άνθρωπο, κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Το καλύτερο, όχι κάτι λιγότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος με φανερή αμηχανία. «Εντάξει τώρα αρχίσατε να με δυσκολεύεται, πολύ περισσότερο από ότι θα με δυσκολέψει η ίδια η πρεμιέρα. Λέω να το αφήσουμε αυτό το κομμάτι για σήμερα τουλάχιστον» είπε, αποφεύγοντας την ερώτηση η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.
Δες τις φωτογραφίες:

Με τους Φάνη Μουρατίδη και Ανδρέα Μορφονιό
Δες το βίντεο:

Read More

And More