Σπύρος Παπαδόπουλος – Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος μαζί με καλούς τους φίλους! [pics]

Σπάνια κάνουν βραδινές εξόδους ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και ευτυχισμένο και φυσικά στέκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε επαγγελματικό βήμα. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του “Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά” και η γοητευτική ηθοποιός μπορεί να μην βγαίνουν συχνά, αλλά όταν το αποφασίζουν είτε θα πάνε θέατρο είτε σε κάποια μουσική σκηνή.

Όπως πριν μερικές μέρες, όπου βρέθηκαν στον Βοτανικό Plus για να απολαύσουν από κοντά τον Γιάννη Μπέζο και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην μουσική παράσταση “Η συνοικία Ασμάτων”. Οι δυο τους διασκέδασαν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, πίνοντας καλό κρασί και έχοντας μαζί τους καλούς τους φίλους. Στην παρέα του Σπύρου και της Νικολέτας ήταν οι συνάδελφοί τους Δήμητρα Παπαδοπούλου και Χρήστος Σπανός, με τους οποίους διατηρούν στενή φιλία.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μπορεί να κάθονταν απέναντι ο ένας από τον άλλον, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που αντάλλασσαν… άκρως ερωτικές ματιές!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More