Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος γάμος, η περιπέτεια με τον καρκίνο και το «καρφί» για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για το τέλος του Στη υγειά μας ρε παιδιά,  για την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις του, ενώ αποκάλυψε αν έχει απατήσει ποτέ σε δεσμό του.

«Ξύπνησα ένα πρωί στις 5:30 η ώρα και έγραψα το μήνυμα ότι για την εκπομπή θα είναι η τελευταία της χρονιά. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε. Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου για το τέλος του Στη υγειά μας ρε παιδιά, γιατί γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα και εγώ νούμερα δεν κοίταξα ποτέ», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου και έχω κάνει δύο γάμου, είμαι εναντίον των μεγάλων σχέσεων και έχω κάνει δύο πολύ μεγάλες αλλά ιδεολογικά είμαι εναντίον, προτιμώ να είμαι μόνος μου. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει και άλλος γάμος. Ούτε ξέρω πως γινόταν και παντρευόμουν, ίσως για το χατίρι των συγγενών».

«Δεν υπήρξα πιστός άνθρωπος, ούτε ακολούθησα στη ζωή μου τη μονογαμικότητα, το προσπαθούσα μεν, αλλά δεν τα κατάφερνα. Όταν εμφανίζονταν ένας πειρασμός στη ζωή μου, δεν άφηνα τη σχέση που είχα εκείνη τη στιγμή. Δεν έκανα εύκολα την απιστία, έπρεπε να είναι κάτι που θα με συγκλονίσει και τότε έλεγα πρέπει να το κάνω. Έκανα την απιστία και ήμουν χάλια, αλλά το ξαναέκανα» πρόσθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε: «Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκαλί, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν»

Read More

And More