Σπύρος Χαριτάτος: Αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ και συγκινεί – “Σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών…”

Θλίψη κυριαρχεί στο δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο για τον τραγικό θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο αστυνομικός συντάκτης “έσβησε” στην άσφαλτο, μετά από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε στο σώμα και το κεφάλι, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η δυσάρεστη είδηση έχει σοκάρει τους συναδέλφους του, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Καραϊβάζ και τον γνώριζε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον καλό φίλο και συνάδελφό του, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ.

 

Διάβασε ακόμα: “Γιώργος Καραϊβάζ: Οι φίλοι του μιλούν στο TLIFE για τη ζωή του – Η σύζυγος και η αδυναμία που είχε στον γιο του”

 

“Από καρδιάς για τον Γιώργο Καραιβάζ: Ρεπόρτερ, δημοσιογράφος από σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών, για αυτό και Αλύγιστος . Πειθαρχημένος στην καθαρή συνείδηση με αλήθειες και έντιμες επιλογές, για αυτό και Ανυποχώρητος. Σύζυγος και Πατέρας ευαίσθητος και Αφοσιωμένος. Ένας γενναιόψυχος, δοτικός συνεργάτης και φίλος, για αυτό και Αγαπημένος. Λεβέντη μας η απουσία σου θα μας αφυπνίζει για πάντα”, έγραψε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Read More

And More