Σπύρος Χαριτάτος: Η ανάμνηση με την Ρούλα Κορομηλά από το 1997 [pic]

Ο Σπύρος Χαριτάτος αγαπά να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από το παρελθόν του, οι οποίες κρύβουν όμορφες αναμνήσεις που χαίρεται να ξαναθυμάται! Η τελευταία φωτογραφία είναι από το μακρινό 1997, όπου 20 χρόνια πριν πόζαρε με την τότε συνάδερφό του στο Mega, Ρούλα Κορομηλά. Ο δημοσιογράφος και η γνωστή παρουσιάστρια συνεργάστηκαν αρκετά χρόνια πριν για το show του Mega που γνώριζε τεράστια επιτυχία, το “Μπράβο καλωσήρθατε”.

“Η Ρούλα είναι ψυχούλα! Έχει ένα αδύναμο σημείο, είναι τόσο ψυχούλα, που εύκολα μπορείς αν την ξεγελάσεις και να κάνει τη δουλειά σου. Όμως έχει βρεθεί δίπλα σε εξαιρετικούς, έμπειρους ανθρώπους της τηλεόρασης όπως ο Βαγγέλης Περρής, οι οποίοι έχουν πάντα την ισορροπία κοντά της. Είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ και να πληρώνομαι από την πρώτη ημέρα», είχε δηλώσει ο Σπύρος Χαριτάτος για την αγαπημένη του Ρούλα, πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου.

Δες την φωτογραφία:

..με αγαπημένη @roulakoromila φωτογραφία, ανάμνηση απο την ιστορία της ελληνικής τηλεορασης. Απρίλιος 1997 MEGA channel . #throwback #megachannel #tvstories #spirosxaritatos #moments_collector #live_the_life_you_love #live_the_moment #way_of_thinking_way_you_live #join_me #picoffaith #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Xaritatos (@spirosxaritatos) στις

Read More

And More