Σπυρούλα Κάιζερ: Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο και οι φίλες της από το GNTM ήταν εκεί για να την στηρίξουν! [pics]

Το θερινό θέατρο Λαμπέτη συνεχίζει την καλοκαιρινή θεατρική περίοδο με μια παράσταση βασισμένη στην κλασική κωμωδία «Το καφενείο» του Κάρλο Γκολντόνι, που έχει παιχτεί και παλαιότερα στη χώρα μας.

Με μια πρωτότυπη διαδικασία προβών, όπου οι ίδιοι οι ηθοποιοί μαζί με τον σκηνοθέτη διαμορφώνουν το κείμενο της παράστασης, η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης τακτικών θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας. Η ιδέα ενός μικρόκοσμου στον οποίο αναπτύσσονται διάφορες δυναμικές μεταξύ των χαρακτήρων που τσακώνονται, φλερτάρουν, τζογάρουν, τραγουδούν, χορεύουν και κουτσομπολεύουν.

Το «Διάλεξε!» είναι μια ευφυής φαρσοκωμωδία που σκιαγραφεί τα καθημερινά προβλήματα, τους έρωτες και τους καβγάδες του μικρόκοσμου της νύχτας. Ο Κάρλο Γκολντόνι γράφει μια κωμωδία και διαμορφώνει ένα κείμενο με καταιγιστικούς ρυθμούς, άφθονο γέλιο και διαχρονική φρεσκάδα.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: ο Βαγγέλης Κακουριώτης, η Έλενα Πιερίδου, η Μάρα Τζίμα, η Τίφανη Δανιήλ, ο Δημήτρης Γούλιος, ο Αλέξανδρος Κουκ, η Νεκταρία Γιαννουδάκη και η Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό την περσινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία έχει σπουδάσει υποκριτική, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της επί σκηνής και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ανάμεσα στους θεατές, μάλιστα, ήταν και οι φίλες της από το reality μόδας του Star, που βρέθηκαν στο θέατρο για να την στηρίξουν και να την απολαύσουν. Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, έσπευσαν να την συγχαρούν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Δες τις φωτογραφίες:

Κατερίνα Πεφτίτση

Ελευθερία Καρναβά

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Αργυρώ Μάγκλαρη

Νίνα Τζιβανίδου

H Ίλντα Κρόνι με την αδερφή της, Γκρασιέλα

Η Σπυρούλα Κάιζερ με τους γονείς της

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More