Στα δικαστήρια για κρατικά κονδύλια η Αθηνά Ωνάση!

Oι περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό για τη χρυσή κληρονόμο που το όνομα της έχει εμπλακεί για κατάχρηση δημοσίου χρήματος στη Βραζιλία! Μέσα στις επόμενες μέρες, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για τον αν τελικά η υπόθεση παραπεμφθεί σε δική… Τότε η Αθήνα Ωνάση θα πρέπει να λογοδοτήσει για το πως διαχειρίστηκε κρατικά κονδύλια ύψους 3.2 εκ. Ευρώ! Το ποσό αυτό της δόθηκε τμηματικά το 2009, το 2010 και το 2011 για τους αγώνες Athina Onassis Horse Show που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Ριο Ντε Τζανέιρο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση φαίνεται να είναι ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Marco Malafaia, καθώς αυτός ανέλαβε να ζητήσει τα λεφτά από το κράτος και να τα δώσει στην χρυσή κληρονόμο για τους αγώνες! Ο ίδιος, όταν ερωτήθηκε για την υπόθεση δήλωσε πλήρη άγνοια!

/

Η Αθηνά Ωνάση, μετά τη μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, δήλωσε μέσων των δικηγόρων της στην εφημερίδα Estado, “Όλα τα δημόσια κονδύλια που μας δόθηκαν για την οργάνωση των αγώνων το 2009, το 2010 και το 2011 ήταν εγκεκριμένα και χρησιμοποιήθηκαν από τον νόμο”

Στη διεθνή οργάνωση Athina Onassis Horse Show, που γίνεται κάθε χρόνο και διαρκεί τρεις μέρες, συμμετέχουν οι καλύτεροι ιππείς του πλανήτη, μεταξύ αυτών και ολυμπιονίκες. Η διοργάνωση θεωρείται από τις σημαντικότερες στην Λατινική Αμερική και το κόστος των εισιτηρίων, αγγίζει τα 2.750 δολάρια για μια θέση στην κερκίδα!

Read More

And More