Στα δικαστήρια ο Λάκης Γαβαλάς κατά πρώην εργαζομένης του – «Ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο»

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Δευτέρας 5/9.

Ο σχεδιαστής μόδας κι επιχειρηματίας είχε κάνει μήνυση σε πρώην συνεργάτιδά του για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ, ποσό το οποίο χρησιμοποίησε για τη δημιουργία πισίνας. Σε πρώτο βαθμό, ο Λάκης Γαβαλάς είχε χάσει τη δίκη, ωστόσο ο ίδιος επιμένει, υποστηρίζοντας ότι η εν λόγω γυναίκα είχε πρόσβαση στα ταμειακά αποθέματα. Από την πλευρά της, η πρώην συνεργάτιδά του ισχυρίζεται πως η πισίνα είναι δώρο του σχεδιαστή.

Σήμερα θα εκδικαζόταν η δεύτερη φάση της νομικής διαδικασίας, ωστόσο όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός στο Πρωινό, η δικάσιμος αναβλήθηκε.

«Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς. Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει. Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας. Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Να σου θυμίσουμε ότι ο Λάκης Γαβαλάς είχε συλληφθεί εφτά φορές μέσα σε μία πενταετία για χρέη προς το Δημόσιο.

Read More

And More