Στα γυρίσματα του νέου videoclip του Κ. Αργυρού!

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Μάλλον κάτι ξέρω» έγινε βίντεο κλιπ πριν λίγες ημέρες. Ο νεαρός τραγουδιστής ακολούθησε πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sherif Francis έτσι ώστε το αποτέλεσμα που θα δούμε να είναι εντυπωσιακό.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε μια οικία στην Γλυφάδα, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τις ανάγκες του κλιπ υποδύθηκε έναν νεαρό που ζει έντονα τις δύο όψεις μιας σχέσης… Αυτή στην οποία όλα είναι ήρεμα και γαλήνια και αυτή που ξαφνικά όλα είναι διαφορετικά και «αρρωστημένα», ενώ απ’ το κλιπ δεν λείπουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα στον τραγουδιστή και το μοντέλο που υποδύεται την «σύντροφό» του.

Το τραγούδι «Μάλλον κάτι ξέρω» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου, εμπεριέχεται στο νέο δίσκο του Κωνσταντίνου και κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία απ’ την Universal Music Greece.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο απ’ τις 20 Μαΐου ο νεαρός τραγουδιστής εμφανίζεται στο Politia της Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Πλούταρχο και Αμαρυλλίς κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα πιο θετικά σχόλια.

Read More

And More