Στα λευκά η Melania Trump στο Λονδίνο! Οι κομψές εμφανίσεις της που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ και κομψότητας η Melania Trump. Η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βρίσκεται από χθες στο Λονδίνο μαζί με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την κόρη του Ivanka και ασφαλώς τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Η συγκεκριμένη, άλλωστε, και πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ στο παλάτι έχει συγκεντρώσει το διεθνές ενδιαφέρον, με την Melania να κλέβει τις εντυπώσεις.

Σαν άλλη Όντρεϊ Χέπμπορν (όπως επισήμανε και ο βρετανικός Τύπος), η Melania επέλεξε ένα λευκό σύνολο (με φούστα λίγο κάτω από το γόνατο) δημιουργία του Dolce & Gabbana, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες και ζώνη σε μπλε σκούρες αποχρώσεις, ενώ μένοντας πιστή στο πρωτόκολλο δεν παρέλειψε να φορέσει καπέλο, με την υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή Hervé Pierre. Αξίζει να αναφέρουμε, πως οι Βρετανοί θεώρησαν πως επέλεξε το συγκεκριμένο σύνολο με την αφορμή της επετείου της Ημέρας Απόβασης, D-Day, στις τελετές της οποίας θα λάβει μέρος το ζεύγος Τραμπ.

Το προεδρικό ζευγάρι έφθασε στο Λονδίνο με ελικόπτερο και δέχθηκε θερμή υποδοχή από τον Κάρολο και την Καμίλα. Ακολούθησε η συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ και η ξενάγηση στο Westminster Abbey.

Ακόμη η Melania Trump έκανε μια βόλτα με την Καμίλα στους κήπους του Μπάκινγχαμ και ακολούθησε το γεύμα με τη βασίλισσα και το τσάι με τον πρίγκιπα της Ουαλίας στο Κλάρενς Χάουζ.

Το βράδυ παρατέθηκε προς τιμήν τους δείπνο στα ανάκτορα με παρούσα όλη τη βασιλική οικογένεια. Και φυσικά η Melania και εκεί εντυπωσίασε με την λευκή μακριά τουαλέτα της  που συνδύασε με λευκά γάντια και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα κομψό σινιόν στα μαλλιά.

Η Melania Trump επέλεξε λευκό φόρεμα , όπως ακριβώς και η βασίλισσα ελισάβετ με την Καμίλα!

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More