Στα χιόνια οι Έλληνες celebrities: Οι εξπρές αποδράσεις στα χιονοδρομικά κέντρα και οι φωτογραφίες

Το κατάλευκο τοπίο στους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς απόλαυσαν πρόσφατα αρκετοί Έλληνες celebrities, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκτός Αθηνών, μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Αράχωβα, Καλάβρυτα, Τρίκαλα Κορινθίας για άλλη μια χρονιά γέμισαν από επισκέπτες οι οποίοι είτε θέλησαν να ξεφύγουν για χαλάρωση το Σαββατοκύριακο, είτε να εξασκηθούν στο σκι. 

Ελεονώρα Μελέτη 

Οικογενειακή απόδραση για την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Mega βρέθηκε σε χιονοδρομικό κέντρο στο οποίο η κόρη της, Αλεξάνδρα έκανε σκι, όσο εκείνη βρισκόταν δίπλα της με τον σύζυγό της και την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η κόρη της, Αλεξάνδρα,  εκπαιδεύεται στο σκι:

Κατερίνα Καινούργιου

Με total black look η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε στα χιόνια, από την επίσκεψή της στην Αράχωβα. Η παρουσιάστρια του Alpha το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Αράχωβα με φίλους, όπου και μοιράστηκε μια σειρά από σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

 

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

Στην Αράχωβα βρέθηκαν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους. Μελίτα! Η οικογένεια εξασκήθηκε στο σκι με την μικρή Μελίτα να δηλώνει ενθουσιασμένη, ενώ την δεύτερη μέρα της παραμονής τους, το ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές στο σαλέ δίπλα στο τζάκι.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Δήμητρα Αλεξανδράκη

Με ανεβασμένη διάθεση και πόζες στα χιόνια οι γνωστές influencers αποκάλυψαν στο instagram την κοινή απόδραση που διοργάνωσαν οι δυο τους! Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκαν μαζί στον Παρνασσό, όπου και έκναναν σκι στο χιονοδρομικό κέντρο ποζάροντας για τις νέες τους φωτογραφίες στα social media. 

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

Στην Αρκαδία βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, όπου πόζαραν από το χιονισμένο τοπίο που συνάντησαν κατά τη διαδρομή τους.

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας

Λάτρης του σκι, ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο 46χρονος φαρμακοποιός – πρώην παίκτης του Survivor με την σύντροφό του να ακολουθεί! Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσφατα ταξίδεψαν στο Μπάνσκο, ενώ σχεδόν – κάθε σαββατοκύριακο του χειμώνα – φροντίζουν να βρίσκονται εκτός Αθηνών, σε κοντινούς προορισμού.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΤΙΚΑΣ (@spirosmartikas)

Read More

And More