Στάη – Γουλανδρής: Καλοκαιρινή εξόρμηση στην Πάρο! Δες φωτογραφίες

Μια ρομαντική απόδραση στην Πάρο έκαναν πριν λίγες μέρες η Έλλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής. Το γνωστό ζευγάρι πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο νησί των Κυκλάδων, βάζοντας τέλος στις φήμες που έλεγαν πως τον τελευταίο καιρό περνούν κρίση στο γάμο τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Real Life”, οι δυο τους ταξίδεψαν με high speed στην Πάρο, αφού η θαλαμηγός του εφοπλιστή βρίσκεται αραγμένη στη μαρίνα του Μονακό, περιμένοντας τον νέο αγοραστή, καθώς ο κ. Γουλανδρής της έχει βάλει πωλητήριο. Μόλις, έφθασαν στο λιμάνι, επιβιβάστηκαν στο αυτιοκίνητό τους και έφυγαν για το πολυτελές ξενοδοχείο όπου έμειναν στη Νάουσα της Πάρου.

Οι δυο τους ήταν πολύ ευδιάθετοι και φαίνεται πως πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των Κυκλάδων. Κατά τη διαμονή τους, ο Μιχάλης Γουλανδρής επιδόθηκε στην αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το ψάρεμα, ενώ η γνωστή δημοσιογράφος ξεκουράστηκε και απόλαυσε τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου.
Όσο για τις εξόδους τους, αυτές περιορίστηκαν σε ταβερνάκια του νησιού που έχουν επισκεφθεί και στο παρελθόν. Ένα από αυτά ήταν η ταβέρνα του Μάριου, ένα από τα στέκια των επωνύμων, που αν και στην αρχή πήγαν οι δυο τους, σύντομα εμφανίστηκαν στην παρέα τους και άλλοι επώνυμοι φίλοι τους.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More