Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του γιου της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του γιου της! | tlife.gr

Στην τελική ευθεία για τον ερχομό του τρίτου της παιδιού έχει μπει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον γιο της. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός περιμένουν πώς και πώς τη μεγάλη στιγμή και έχουν φυσικά ήδη προετοιμάσει τα κορίτσια τους -Νάγια και Μαίρη- για το νέο μέλος της οικογένειας που έρχεται.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλη μπαίνει πια στον μήνα της και στις επόμενες εβδομάδες περιμένει τον ερχομό του μπέμπη της. Η ίδια μάλιστα, ανέφερε στην εκπομπή της, όταν της είπαν ότι έρχεται και η δική της σειρά για τον τοκετό (με αφορμή τη γέννηση του μωρού της Ελεονώρας Μελέτη), πως το περιμένει όχι αυτήν, αλλά από την επόμενη εβδομάδα… “Καλομελέτα κι έρχεται. Το λέω γιατί χθες ήμουν στο γιατρό. Όλα καλά πάνε, αλλά μπαίνουμε στην τελική ευθεία πια”, είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.

Ως τότε, όμως, η παρουσιάστρια του Happy Day, φαίνεται πως έχει να τακτοποιεί όλες τις λεπτομέρειες, μιας και μετά από δυο γέννες, φαίνεται να ξέρει τα διαδικαστικά. Όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, για το διάστημα που θα λείψει τα ηνία της εκπομπής θα αναλάβουν οι συνεργάτες της. Ενώ, ταυτόχρονα, έχουν γίνει οι απαραίτητες αγορές και οι προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού.

 

Το ζευγάρι, μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένο, καθώς μετά τις δυο κόρες ήθελε πολύ και ένα γιο. “Έχω πολλή αγωνία για αυτό. Είμαι κοριτσομάνα, όμως και εγώ και ο Θέμης θέλαμε να είναι αγοράκι και νιώθω ευγνώμων που μας ευλόγησε ο Θεός. Έχω περιέργεια πώς θα είναι. Είμαι η κλασική χαζομαμά, που βάζει τσιμπιδάκια, φτιάχνει πλεξίδες, παίζει με κούκλες. Τώρα στο αγορίστικο κομμάτι δεν ξέρω αν το έχω, σίγουρα όμως θα το προσπαθήσω”, είχε δηλώσει η Σταματίνα σε συνέντευξή της στο Celebrity.

Όσον αφορά τέλος, τα κορίτσια της, φαίνεται πως θα αναλάβουν ρόλο “βοηθού” για την διάσημη μαμά τους μετά την γέννηση του αδελφού τους. Η Σταματίνα, μάλιστα, προσπαθεί να μην χάνει καμιά από τις δραστηριότητές τους και να τους αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να διατηρήσει -όπως λέει και η ίδια- τις ισορροπίες!

Κάνοντας εξερεύνηση στο πάρκο! #family #lovemydaughters

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

https://www.instagram.com/p/BgopOvXD7Sj/?taken-by=stam_tsimtsili

READ more