Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δημόσια στήριξη στην Ιταλία και οι φωτογραφίες από τα ταξίδια της εκεί!

Είναι από τους ανθρώπους που αυτές τις μέρες έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του Alpha στην πρωινή ζώνη. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που τις τελευταίες μέρες έχει αλλάξει τη θεματολογία της εκπομπής Happy day, λόγω κορονοϊού και προσπαθεί να μας ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες, εν μέσω πανδημίας.

Η ίδια, αν και καθημερινά βρίσκεται εκτός σπιτιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τηρεί όλα τα μέτρα για την προστασία της, αλλά και των γύρω της και δεν σταματά να στέλνει τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματά της, μέσα από τα social media.

Χθες, λοιπόν, θέλοντας να κλείσει τη μέρα της με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο και να στείλει το δικό της μήνυμα στη γειτονική Ιταλία που δοκιμάζεται όπως και εμείς, μετρώντας όμως πάνω από 3.000 νεκρούς, ανέβασε στο προφίλ της φωτογραφίες από τα ταξίδια της στη νότια Ιταλία και συγκεκριμένα στις περιοχές Sorrento, Positano και Procida που βρίσκονται κοντά στη Νάπολη.

«Σήμερα αποφασίζω να τελειώσω την ημέρα μου με μια όμορφη ανάμνηση από την Ιταλία που τόσο αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram της.

Read More

And More