Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τα τρία της παιδιά! [pics]

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή να έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κάθε πρωί να την βλέπουμε στο πόστο της, ωστόσο δεν παραμελεί ποτέ την οικογένειά της. Όπως κάθε πολυάσχολη γυναίκα, έτσι και εκείνη, έχει καταφέρει μετά από αρκετά χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, να κρατάει ισορροπία ανάμεσα στις δύο μεγάλες της αγάπες, τη δουλειά και την οικογένειά της.

Το καλοκαίρι, η οικοδέσποινα του Happy Day μοιραζόταν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με ειδυλλιακά τοπία, στιγμές από τις βόλτες της στα ελληνικά νησιά, τα κορίτσια της αλλά και με το νέο μέλος της οικογένειας.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα, η Σταματίνα άρχισε να αναπολεί τις μέρες των διακοπών. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε το χτένισμα της κόρης της, χαρακτηρίζοντάς το ως το χτένισμα του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα έγραψε: ”Καληνύχτα με μια όμορφη σκέψη και ανάμνηση… Oι στιγμές με την οικογένεια μας άλλωστε είναι οι πιο σημαντικές! Η πλεξούδα “Έλσα” ήταν το αγαπημένο χτένισμα του καλοκαιριού…”

Λίγες ώρες πριν, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπου πόζαρε αγκαλιά με τον 4 μηνών γιο της. Η γλυκιά μανούλα έγραψε: ”Ακόμα θυμάμαι αυτές τις ατελείωτες βόλτες των δυο πρώτων μηνών… Η πιο γαλήνια στιγμή της ημέρας είναι η στιγμή που κρατάω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου!”. Η Σταματίνα μπορεί να τρέφει τεράστια αγάπη στην Νάγια και στην Μαίρη, αλλά εκείνη και ο σύζυγός της επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν ένα αγοράκι! Έτσι από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο Γιάννης – Εφραίμ, το ζευγάρι ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, έχοντας αποκτήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε, ενώ η επαγγελματική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο. Η εκπομπή Happy Day σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη!

Read More

And More