Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για τον γιο της και το συγκλονιστικό περιστατικό που τη σημάδεψε!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές παρουσίες αφού μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να καθιερωθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η όμορφη παρουσιάστρια καλημερίζει τους πρωινούς τηλεθεατές και μοιράζεται μαζί τους όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα” και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η Σταματίνα λατρεύει τα παιδιά και ήταν όνειρό της να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια. Μετά τις δύο αποβολές, η παρουσιάστρια είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα. Μία από τις αποκαλύψεις που έκανε είναι ότι τα ευχάριστα νέα για την τρίτη εγκυμοσύνη της τα έμαθε την μέρα της πρεμιέρας της. Όπως ήταν λογικό τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός πέταξαν στα σύννεφα. Ειδικότερα, ανέφερε: “Ξύπνησα το πρωί, έκανα το τεστ και μόλις διαπίστωσα ότι ήταν θετικό, πήγα αμέσως να ξυπνήσω το Θέμη και να του πω στο αυτί πως είμαι έγκυος. Εκείνος μέσα στον ύπνο του μου είπε “Μπράβο, αγάπη μου, με το καλό”, του έδωσα ένα φιλί και έφυγα για τη δουλειά”.

Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια δεν έμεινε μόνο στα ευχάριστα γεγονότα αλλά μοιράστηκε και ένα συγκλονιστικό περιστατικό που την έχει σημαδέψει. Η Σταματίνα έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 21 ετών και από τότε η ζωή της άλλαξε. Ο πατέρας της έφυγε από την ζωή έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα. Χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού, ο γιατρός ανέφερε στη μαμά της ότι ο σύζυγός της είχε χτυπήσει και ξεκίνησαν για το νοσοκομείο πιστεύοντας ότι θα τον δουν με ράμματα. Δυστυχώς, η ιστορία δεν είχε όμορφο τέλος αφού μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο ο πατέρας της είχε ήδη καταλήξει. “Επειδή όταν έφυγε ο πατέρας μου ήμουν 21 ετών και είχαμε μια ανταγωνιστική σχέση, θα ήθελα να είχα προλάβει να του πω περισσότερα “σ’ αγαπώ”, ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Η γλυκιά μανούλα μπορεί να έζησε δύσκολες στιγμές μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρας της όμως πλέον τόσο η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με το Θέμη Σοφό όσο και η εκπομπή της την πλημμυρίζουν από απεριόριστη ευτυχία.

 

Read More

And More